search
top

Surcica

tacos

Am primit un e-mail de la fiu-meu, Silvano. O scrisoare personală, despre care nu aș povesti tuturor. Dar un fragment nu pot să-l las ascuns de ochii lumii. Mai ales, că e ilustrat și cu o poză (cea de mai sus).

„(…) Aseară mi-am preparat niște tacos (renumita gustare mexicană). Ca să ai idee ce este înăuntru, scriu ce și cum am pregătit:

Ingredientul principal – antricot de vită, tăiat mărunțel, prăjit pe tigaie cu foarte puțin ulei. Am adăugat mirodeniile care erau în punga cu tacos (tortillele astea, semipreparate, le-am cumparat de la Green Hills). Mirodeniile au dat cărnii o aromă superbă! Trei sandwich-uri le-am dres cu sos salsa, iar altele trei – cu sos de iaurt (ambele le-am procurat: la ce bun să mă chinui cu prepararea lor, dacă le găsesc la Nr. 1? Ieftin si gustos!). Am adăugat varză iceberg, tăiată destul de marunt, și câte 2-3 felii subțiri de roșii cherry. La urmă am pus un accent – cascaval moale Milram.

E o gustoșenie, tată! Să încerci!”

I-am promis feciorului că voi găti și eu tacos, cu prima ocazie. Dar ma gândesc să prepar singur tortillele, că mai am niște făină de porumb, luată de Acasă…

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

top